ERZURUM / HORASAN - Mümtaz Turhan İlkokulu

Mümtaz Turhan İlkokulu

Adres
Adnan Menderes Mah. Kırık Yolu Cad. Yedinci sok. Horasan Merkez / Erzurum, Türkiye
Vizyon
Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Biz Mümtaz Turhan İlkokulunun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Yapacağınız sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlere çevrenin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak Mümtaz Turhan İlkokulunu çevrenin kültür merkezi olmasını sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğreti m
Sabah 08:30-:12:00 Öğle 13:00-14:35
Merkezi Sistem Kalorifer
Taşıt ve Tren
Adnan Menderes Mah. Kirik Yolu Cd, Horasan Merkez/Erzurum, Türkiye
İl Merkezine - 84,7 km, 1 saat 21 dk. İlçe Merkezine - 1 km , 3 dk.