Mümtaz Turhan İlkokulu
Adnan Menderes Mah. Kırık Yolu Cad. Yedinci sok. Horasan Merkez / Erzurum, Türkiye

VİZYON

Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Biz Mümtaz Turhan İlkokulunun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Yapacağınız sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlere çevrenin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak Mümtaz Turhan İlkokulunu çevrenin kültür merkezi olmasını sağlamak için varız.

Öğretim Şekli :Normal Öğreti m

Normal Öğreti m

Sabah 08:30-:12:00 Öğle 13:00-14:35

Merkezi Sistem Kalorifer

İl Merkezine - 84,7 km, 1 saat 21 dk. İlçe Merkezine - 1 km , 3 dk.

Adnan Menderes Mah. Kirik Yolu Cd, Horasan Merkez/Erzurum, Türkiye